Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Topkwaliteit - Eigen productie
  • Voor binnen én buiten
  • Eenvoudig te verwerken
  • Hartvorm cirkel ovaal
  • Glans of mat gelamineerd
  • T/m 130x250cm

Tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

Bij Fotogeschenk printen we hoge kwaliteit autostickers en camperstickers. Deze stickers worden bedrukt met jouw eigen ontwerp of afbeelding of foto. Met het beschermlaminaat gaan de Fotogeschenk autostickers vele jaren mee en zijn deze autostickers eenvoudig aan te brengen. Besticker nu zelf je bedrijfsauto of bestelbus of bedrijfsbus eenvoudig en snel met onze autostickers! Alle formaten autostickers, rechthoekig of contourgesneden, snelle levering en scherpe prijzen autostickers.Keuze uit wit meegeprint of wit juist transparant, in dat geval worden witte delen in het ontwerp niet meegeprint en krijgen dus de kleur van de ondergrond!

Instructie voor het aanbrengen van Fotogeschenk autostickers

Zorg voor een schone en vetvrije ondergrond. Ontvetten doe je met water en afwasmiddel of allesreiniger. Maak de  ondergrond vervolgens droog en stofvrij met een microvezeldoek of theedoek. Let op: ontvet nooit met ammoniak of citroen, dit tast de lijmlaag aan. Zet je auto, busje of camper ook niet in de wax voor je gaat stickerplakken, dan zal deze nooit hechten. Kleine stickers (max 40x40cm) kan je droog plakken.

Voor grotere oppervlaktes kan je het best 'nat' plakken: bevochtig de ondergrond met water en eventueel een scheutje vaatafwasmiddel, dit kan met een doek ofeen plantenspuit. De sticker zal minder snel vastzitten waardoor je er nog een beetje mee kunt schuiven. Maak nu een smalle strook van het rugvel aan de bovenzijde los (een paar centimeter) en vouw dit lijnrecht om. Vervolgens plak je de bovenzijde van de sticker op de juiste positie. Hierna verwijder je de rest van het rugvel en wrijf je de sticker stukje voor stukje vast met een rakel of bankpas. Zo strijk je luchtbellen eruit. Is er toch een bel of bobbel? Prik met een naald een klein gaatje in de luchtbel en wrijf met de rakel of t bankpas in de richting van het gaatje, zodat de lucht kan ontsnappen.