Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Topkwaliteit museumcanvas, eigen productie
  • Levertijd foto canvas 2-4 werkdagen
  • Canvas op 2cm of 4cm dik frame
  • Foto canvas verlijmd op dibond
  • Alle formaten foto op canvas t/m 200x400cm

Met de optie "spoed" besteld = gegarandeerd volgende werkdag verzonden!

Je foto op canvas doek van Fotogeschenk

Een foto op canvas maak je eenvoudig bij Fotogeschenk. We drukken je mooiste foto haarscherp af op de beste kwaliteit canvas doek. Je kunt er vervolgens voor kiezen om je canvas foto op te laten spannen op een 2cm of 4cm dik massief houten frame. Het canvas doek is uv-bestedig, door gebruik van uv bestendige inkt en behoudt dus jarenlang zijn kleur. Een foto canvas is nog steeds een populaire wanddecoratie. Ook zie je dat tegenwoordig veel panorama canvas prints worden besteld. Het is uiteraard ook mogelijk je canvas zwart wit af te laten drukken. Je kan dit selecteren tijdens het bestellen van je canvas. Daar kun je ook kiezen voor een sepia canvas print. Fotogeschenk levert ook groot formaat canvas. Verderop vind je hierover meer informatie.

Wil je een foto op canvas bestellen met een afwijkende maat? Dat kan, bij Fotogeschenk is het mogelijk om je canvas op de cm nauwkeurig te bestellen. Staat je maat er niet tussen, neem dan even contact met ons op.

Wil je de canvas buiten gaan hangen, kies dan voor onze speciale foto op canvas geschikt voor buiten.

Jouw foto op canvas wordt na het bestellen vakkundig door ons geprint, opgespannen en verzonden. Canvas is elastisch materiaal. Het eindresultaat kan altijd enkele millimeters afwijken van het online getoonde voorbeeld. Daarom is het aan te raden geen cruciale beeldinformatie direct tegen de rand te positioneren. Hulp nodig tijdens het bestellen, of heb je andere vragen? Neem gerust contact op.

Canvas met 2cm en 4cm dikke frames
2cm en 4 cm dikke frames

Je canvas foto met een 2 of 4cm frame?

Wanneer je een foto op canvas bestelt, kun je kiezen uit twee verschillende framediktes. Je kan kiezen tussen een frame van 2 of 4 cm dik. Het frame van 4 cm zorgt voor een meer ruimtelijk, robuust effect. Hierbij hangt het doek iets verder van de muur. Meerprijs 4cm frame: 15%.

Prijzen foto op canvas

Foto op los canvas doek
je foto op los canvas doek

Los canvasdoek

Wil je je foto printen op canvas zonder frame? Bij Fotogeschenk kan je ook een los canvasdoek bestellen. Het doek kan op aanvraag worden besteld met een witrand van 10cm. Ook kunnen de canvas doeken worden besteld met bevestigingsringen en spanelastieken. Een los doek kan tot een grootte van 300cm x 45 meter worden besteld.

Prijzen foto op los canvas doek

Museumcanvas 170x170cm
grootformaat foto op canvas van 170x170cm

Grootformaat canvas

Fotogeschenk krijgt vaak de vraag of we een canvas 2 meter breed kunnen printen. Dit kan, de maximale grootte van een opgespannen canvas is 200x300 cm. Foto op canvas groot formaat wordt met een speciale bezorgdienst verzonden, om beschadiging te voorkomen. Er zijn ook verschillende grootformaat panorama canvassen bestelbaar. Een groto foto aan de muur is een échte eyecatcher.

Meerluik canvas print
meerluik canvas print

Meerluik canvas

Met een meerluik op canvas , creëer je een echt kunstwerk voor aan je muur. Je foto wordt op meerdere canvasdoeken afgedrukt. De drieluik op canvas is waarschijnlijk het meest bekend. Een meerluik is wanddecoratie dat bestaat uit meerdere delen. Je kunt je meerluik foto zelf online maken tijdens het bestellen. Geen beperkingen, of je nu een drieluik, vierluik of een andere meeluik wilt. Staat je gewenste optie er niet tussen, neem dan even contact op.

Informatie canvas meerluik

Collage canvas
Je foto's als collage op canvas

Fotocollage op canvas

Collages op canvas zijn enorm populair. Logisch want zo hoef je niet te kiezen maar kun je al jouw mooie en favoriete foto's bundelen en op 1 canvasdoek laten printen. Wilt u een fotocollage op canvas, of anders genoemd: een canvas collage schilderij bestellen? Gebruik dan onze collagemaker:

Naar de collagemaker

Meerluik canvas
Je foto als meerluik op canvas

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.be voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.be voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.be

Grote foto op canvas uit beeldbank
Groto foto op canavs, foto uit de beeldbank

Beeldbank

Heb je geen geschikte afbeelding? Kies dan een van de vele miljoenen foto´s uit onze beeldbank:

Beeldbank

Baklijst

Baklijst canvas

Maak je canvasdoek nog mooier met een lijst. Een baklijst is een soort fotolijst voor canvas. Onze canvas baklijsten zijn leverbaar in naturel, wit en zwart. Je kunt ze tijdens het bestellen van je selecteren. Via de accessoire shop zijn de baklijsten ook los te bestellen:

Overzicht baklijsten

mini schilders ezel

Mini schildersezel

Wat is er nu niet leuker dan om je canvas tentoon te stellen op een mini schilders ezel. Onze schildersezels zij van topkwaliteit berkenhout, afmetingen 20cm breed en 40cm hoog. Makkelijk mee te bestellen tijdens het bestellen van je canvas, of via onze shop:

Mini schilders ezel