Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Vragen?

Veel antwoorden op uw vragen vindt u op onze veelgestelde vragen pagina, staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@fotogeschenk.be of bel met 03-244 1835.

Orderstatus

De status van uw order kunt u bekijken wanneer u inlogt op uw account bij Fotogeschenk

Missende fotoproducten en/of accessoires

Het kan zijn dat u, ondanks onze zorgvuldige werkwijze, een fotoproduct of accessoire mist. Stuur in dat geval een mail o.v.v MANKO + factuurnummer naar mijnbestelling@fotogeschenk.be.

Klachten m.b.t. uw bestelling

Hebt u klachten over uw bestelling, stuur dan een mail naar mijnbestelling@fotogeschenk.be o.v.v. KLACHT + factuurnummer. Verwoord duidelijk de klacht en stuur waar mogelijk foto´s mee.


 


De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.

Prijsopgaves (5+ of afwijkende maten)

Wilt u een offerte opvragen voor 5+ of afwijkende maten, stuurt u dan een mail met uw productkeuze en productformaat naar offerte@fotogeschenk.be

Foto laten keuren

Wilt u een foto vooraf laten beoordelen of deze geschikt is voor uw wensen, stuur dan het fotobestand met uw gewenste product en formaat naar fotokeuren@fotogeschenk.be