Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Topkwaliteit posterpapier
  • Soft matt, zeer fijne pixel
  • Zeer snelle levering 1-3 werkdagen
  • T/m 140x300cm

Tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

Poster maken van eigen ontwerp of foto

Laat van je afbeelding een poster maken. Met onze posters en prints kun je de rest van het interieur in huis een unieke look geven. Laat de posters en prints die je voor je inrichting kiest, jouw persoonlijke smaak weergeven en kies iets wat je leuk vindt om je huis een persoonlijke touch te geven. Door bijvoorbeeld een collage voor het interieur te maken met een aantal verschillende posters kun je eenvoudig een fraaie fotowand creëren. De posters zijn eenvoudig online te bestellen. Wil je oplages bestellen, neem dan even contact op. Aarzel niet en laat je foto op een poster afdrukken.

De poster is een perfecte print op hoogwaardig posterpapier (200 gram soft matte coating). De posters zijn kleurecht en uv-bestendig. Ook voor zwart-wit posters ben je bij ons aan het goede adres. Alle formaten posters zijn mogelijk, tot op de mm nauwkeurig. Je kunt bij ons ook terecht voor foto afdrukken en voor je foto vergroting.

Zelf geen geschikte foto voor op je poster?

Heb je zelf geen geschikte foto om op je poster te laten printen? Ga dan op zoek naar afbeeldingen in onze professionele beeldbank. Of je nu op zoek bent naar kunst in de vorm van posters voor de slaapkamer, woonkamer, keuken of kinderkamer, wij bieden een breed assortiment trendy prints aan die in elke ruimte van je huis passen. Alle posters en prints zijn van hoge kwaliteit en gedrukt op dik papier. Zoek nu je favoriete foto's en laat deze als posters drukken.

Zoek in beeldbank

Kunstposters

Ook voor kunstposters ben je bij ons aan het goede adres. Via ons externe portaal zijn diverse werken van tientallen oude meesters te bestellen. Er zijn werken van o.a.: Rembrandt, da Vinci, Monet, Klimt, Renoir en van Gogh.

Kunstposter beeldbank