Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Verlijmde fotoafdrukken

Dibond foto v.a. 14,99
lambda foto vergroting verlijmd op dibond
Fotoafdruk op hoogwaardig fotopapier welke wordt verlijmd op dibond 3 mm, afgewerkt met beschermend laminaat, glans of halfmat. Dibond foto info
Acrylfoto v.a. 21,99
Foto afdruk verlijmd achter 3mm acrylaat optioneel tegengeplakt met 3mm dibond. Acrylfoto info
Aluminium foto v.a. 9,99
Fotoafdruk op hoogwaardig fotopapier wordt verlijmd op aluminium en afgewerkt met beschermend laminaat, glans of halfmat. Aluminium foto info

De verlijmde fotoafdrukken zijn van expositiekwaliteit. De Canon 12 kleuren afdruk is vrijwel pixelloos, UV bestendig en 100% kleurecht. Onze afdruktechniek haalt het maximale uit iedere beeldopname. Afdruk op lichtgevoelig Canon fotopapier.

De zeer hoogwaardige fotoafdrukken worden in ons fotolab verlijmd op diverse materialen:

Stuk voor stuk high-end producten van de allerhoogste kwaliteit.
 
Veel van onze vaste klanten in het segment van kunstfotografen en kunstenaars, maar ook steeds meer consumenten, kiezen voor een van deze unieke fotoproducten. Ook voor onze eigen fotogallery, gevestigd boven onze Fotowerkplaats in IJsselmuiden, maken wij deze fotolab producten. Onze gallery is dagelijks op werkdagen te bezoeken tussen 13.30 en 17.00 uur, Veldoven 9A. Om inspiratie op te doen voor uw eigen foto's, of om gewoon eens fotokunst te bekijken!
 
Sinds 2023 hebben we ook een online variant van de fotogallery. Ga hiervoor naar De Gallery of kijk op onze internationale variant Photo Gallery One.
 
   
Levertijd

Verzending binnen (werkdagen) 3-4 dagen .
Alle levertijden

Verzendkosten

€ 7,95 per 1-5 stuks.