Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Profiteer van onze vaste-klant-voordelen en meld je nu aan voor Fotogeschenk White Label voor fotografen, ontwerpers, fotostudio´s fotowinkels en andere beeld(ver)werkers!

Aanmelden White Label 

 Bekijk hier een greep uit gerealiseerde foto projecten >>>

 

Fotogeschenk White Label: voor fotografen, fotowinkels en fotostudio's.

  • Aantrekkelijke inkoopprijzen
  • Project- en poductadvies
  • Proefafdrukken/demopakket
  • Eigen bestelmodule/uw eigen logo achterop geprint (canvas en buitenposters)
  • Snelle levering
  • Grootformaat canvas, fotopanelen en tuinposters
  • Eigen chauffeursdienst


Informatie, productadvies, demo-pakket, en offertes: zakelijk@fotogeschenk.be

Fotogeschenk White Label levert al meer dan tien jaar alle soorten hoogwaardige fotoprints en fotopanelen aan fotografen, fotowinkels, galeries, musea, kunsthuizen, kunstenaars, interieurarchitecten, zwembaden, sauna's, vakantieparken, hotels en andere bedrijven en instellingen. Zij maken gebruik van aantrekkelijke inkoop, bestellen op rekening en project- en productadvies op maat. Bijvoorbeeld voor de inrichting van tijdelijke of permanente foto-exposities en voor wanddecoratie van kantoorruimtes, showooms en ateliers.  

Veel fotowinkels een lijstenmakers in Nederland en Belgie zijn via White Label actief als Fotogeschenk Verkooppunt. Dankzij onze gunstige prijs-kwaliteit verhouding en ons aanbod van vrijwel alle afwijkende producten en formaten plexiglas, aluminium en canvas foto's, kunnen zij zich onderscheiden. Ook onze grootformaat prints met panelen tot 200x300cm, fotobehang fotolab fotoproducten en fine art prints dragen hieraan bij.

White Label orders worden zonder gegevens van Fotogeschenk (blanco) namens de afnemer bij hun klanten uitgeleverd. Het logo van de fotograaf, kunstenaar of fotowinkel of fotostudio kan op de achterzijde van alle foto's op canvas worden mee geprint. Ook binnen ons zakelijk label zijn spoed- en zaterdagleveringen mogelijk evanals grootfomaat foto op canvas, foto op aluminium, foto op plexiglas, airtex en fotobehang.

Ook beschikt Fotogeschenk over de mogelijkheden om de wanddecoraties ter plekke te monteren of te plakken (fotobehang, airtex).  


 

Via de vele honderden zakelijke klanten geeft Fotogeschenk invulling aan haar missie om Nederland, Belgie en Duitsland te vermooien met onze prachtige producten. Via onze projectenpagina's delen wij een deel van deze projecten met anderen.

Bekijk foto projecten >>>

 

Wat klanten zeggen:

"Wij werken prettig samen met Fotogeschenk. Voor onze showroom in Barneveld lieten we jaren terug een serie oude meesters op museum canvas maken. Dit oogstte veel lof bij onze klanten en later hebben we ook andere grootformaat canvas panelen laten maken. De kwaliteit van de fotogeschenkproducten sluit aan bij de top uitstraling die onze keukens moeten hebben. Geregeld zijn klanten zo enthousiast over onze wanddecoraties, dat we ze met plezier doorverwijzen naar de maker van dat moois."
Gerrit Lodder, directeur Lodder Keukens, Barneveld

 

"Sinds 2009 bestel ik al mijn fotoafdrukken bij Fotogeschenk. Meestal canvas prints met vernislaag, maar vaak ook andere materialen zoals plexiglas of aluminium. De afwerking is altijd top. Hierdoor kan ik mijn klanten steeds weer verrassen met mooie foto´s. Fotogeschenk geeft mijn specialisatie als new born fotografe een aangename extra dimensie. Foto´s op een beeldscherm maken indruk, een grote afdruk laat echter pas werkelijk zien wat een geslaagde foto allemaal te bieden heeft."
New Born Fotograaf Freia van Hecke - Capture Moments, Zwalm

"Voor ons internationale trouwringenbedrijf staan wij gergeeld op grote beurzen, om dan goed op te kunnen vallen laten we altijd een aantal grote textieldoeken in aluminium wisselframes maken door Fotogeschenk. De kwaliteit van deze groot formaat prints sluit perfect aan bij de warme en professionele uitstraling die wij in al onze uitingen nastreven."
Ondernemer Helma Barth - Trouwringe Juwelier, Gross-Umstad, Duitsland

"Voor onze Nijbakker-Morra stichting bestellen we jaatlijks diverse fraaie Awards bij Fotogeschenk voor onze studenten prijsuitreiking voor de beste studentenscripties rondom kankeronderzoek. De ontwerpen worden geprint en daarna verlijmd tussen dibond en plexiglas en zien er altijd weer geweldig uit! Hoge kwaliteit en top verpakte levering."
Reinier Morra - Nijbakker-Morra Stichting

"Fotogeschenk is een geweldige fotoservice. Al jaren vaste leverancier en steevast goede prints op diverse materialen. En dit bedrijf heeft tevens een ongekende service en after sales! Alle groot formaat fotopanelen en canvassen worden op afspraak met hun eigen chauffeur gebracht, super!
Kurt van den Bosch - Kurt van den Bosch Fotografie, Grobbendonk

"Ik laat mijn werk altijd printen op speciaal museumcanvas , Fotogeschenk is het enige bedrijf dat ik ken met dit prachtige product, echt cotton met een fraaie satin coating, precies zoals mijn klanten het willen hebben!'"
Kunstenares Vicotria Verdy, Utrecht

 

"Via ons online platform verhuren wij vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Hierdoor kennen wij het belang van een goede presentatie. Het inrichten van een kantoorpand vraagt echter om een andere expertise. Met de deskundige hulp van Fotogeschenk zijn we erin geslaagd om aan de hand van verschillende wanddecoraties de vakantiesfeer ook naar binnen te halen. Het resultaat spreekt voor zich maar ook het contact is erg prettig verlopen en de levering was zelfs sneller dan verwacht. Wilfried en team, bedankt!"
Arjen Dekker, directeur Heerlijke Huisjes


"Als studiofotograaf was ik op zoek naar de mogelijkheden van het printen van foto´s op diverse materialen. Ik wil het beste foto-product voor mijn klanten en krijg dat gerealiseerd bij fotogeschenk.nl. Zij bieden een hele goede service en de beste kwaliteit!"

Jolanda Schonnenberg - studiofotograaf Volkel

 

Bekijk foto projecten >>>