Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • 24-48-uurs levering!
  • Topkwaliteit
  • Mat of glans
  • van 3x4cm tm 100x300 cm
  • Foto verlijmen op aluminium dibond of pvc

Op werkdagen voor 16.00(Nederland) / 14.30(Belgie) met de optie "spoed" besteld = volgende dag geleverd

Je foto vergroten?

Laat je foto vergroten op hoogwaardig stevig fotopapier. Foto vergrotingen zijn nog steeds razend populair, laat je foto uitvergroten!

Fotovergroting van topkwaliteit

De afwerkingskeuze voor onze fotovergrotingen zijn mat of glans. De fotovergrotingen worden op zeer hoge resolutie geprint en zijn daardoor zeer gedetailleerd, vrijwel pixelloos. De vergrotingen zijn UV bestendig en 100% kleurecht. Onze printers maken gebruik van 12-kleuren, innovatieve LUCIA PRO-pigmentinkt.

Groot formaat fotovergrotingen

Foto vergrotingen inkjet zijn verkrijgbaar in alle formaten vanaf 20x30 t/m 100x300cm. Staat jouw foto vergroting maat er niet tussen, neem dan even contact op. Wij voegen de maat dan toe zodat je je foto kunt laten uitvergroten. Op zoek naar een kleiner formaat foto afdruk, kijk dan hier bij de foto afdrukken.

Foto uitvergroten en laten verwerken tot een fotopaneel  van museumkwaliteit!

De zeer hoogwaardige Fotogeschenk fotovergrotingen kunnen in ons atelier professioneel worden verlijmd op verschillende materialen. Zo verlijmen wij fotovergrotingen op 1 mm massief aluminium, 3 mm dibond en op 2 mm massief PVC. De foto's verlijmd op aluminium en dibond zijn van museumkwaliteit en geschikt om meteen aan de wand te hangen. Onze online shop biedt keuze uit diverse ophangsystemen.

De foto verlijmd op 2 mm PVC is een ideaal fotoproduct om in te lijsten, er ontstaan nooit bobbels en de foto zit superstrak in de lijst. Dit product is zonder lijst ook ideaal in combinatie met een mini-ezel, geschikt voor bijvoorbeeld in uw vensterbank of op uw dressoir. Maar ook veel gekozen voor uitvaartplechtigheden, de verlijmde foto op mini-ezel staat stabiel op iedere ondergrond.

Het verlijmen van uw foto kan bij Fotogeschenk al vanaf formaat 13 x 18 cm. Met de foto op aluminium verlijmd haalt u echt iets bijzonders in huis!