Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto in luxe fotolijst met passepartout

 v.a. 109,95
  • Topkwaliteit fine art fotoafdruk in een haarscherpe resolutie
  • Ambachtelijke fotolijst en passe-partout in galeriestijl
  • Afgewerkt met inlijstersglas of ontspiegelend museumglas
  • Zeer snelle levering

Tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

Inlijsting van een foto zoals een ingelijste foto bedoeld is.

Deze fotolijsten zijn van de allerhoogste houtkwaliteit. In ons atelier worden de foto's volledig ambachtelijk in handgemaakte houten lijst gezet. Elke inlijsting wordt driedubbel stofvrij in ons atelier afgewerkt. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsvolle inkten en fotopapier.  De foto’s worden afgedrukt met een Epson Stylus Pro 3880. Aan de voorzijde keuze uit glashelder inlijstersglas of volledige ontspiegeld museumglas. De achterzijde van de lijst wordt dichtgemaakt met een speciaal MDF hardboard rugpaneel, dat dubbelzijdig wordt afgetapet.

Professioneel en ambachtelijk inlijsten

Keuze uit 2 formaten lijsten (37x37cm en 37x45cm) in zwart, zilver, wit, goud, donker, zilver of bruin. Keuze uit 3 kleuren passe-partouts: gebroken wit, ecru of zwart. De passe-paetouts zijn volledig uit zuurvrij karton gemaakt om de foto optimaal te beschermen en te conserveren. De breedte van de passe-partout is berekend met de verhoudingen van de Gulden Snede. Jouw mooiste foto is nu ingelijst voor de spreekwoordelijke eeuwigheid.

Zeer snelle levering

Ondanks de zeer ambachtelijke werkwijze, is ons atelier in staat om binnenkomende orders de volgende werkdag af te werken en verzendklaar te maken. Spoedorders worden dan ook de eerstvolgende werkdag in een zeer deugdelijke verpakking verzonden. Normale orders worden binnen 2-3 werkdagen verzonden. 

Maatschappelijk verantwoordelijk inlijsten

Het hout voor onze kaders, het glas, het MDF-rugpaneel, het zuurvrije karton voor de passe-partouts en al hetandere materiaal dat we nodig hebben om uw foto in te lijsten komt uit Europa. Dit is om onze ecologische voetafdruk tot een minimum tebeperken. In ons inlijst atelier houden we elke vorm van afval tot een minimum beperkt en wat overblijft, laten we het door een gespecialiseerd verwerken.