Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Scherpe hoogwaardige print
  • Handig blind ophangsysteem
  • Uit één stuk geprint met groeven naar keuze
  • Modernste foto op hout product
  • Snelle levering foto op hout

Met de optie "spoed" besteld = gegarandeerd volgende werkdag verzonden!

De foto op essenhout heeft een natuurlijke uitstraling. Het geperste hout heeft standaard een witte gronding, zodat foto's hierop perfect tot uiting komen en eventuele noesten in het hout niet opvallen. Zie je jouw print liever op een naturel houten ondergrond geprint zonder wit, dan kunnen we dit op aanvraag voor je uitvoeren.

Tijdens het bestellen kies je voor verticale of horizontale groeven, ons bestelsysteem geeft exact een voorbeeld van hoe uw foto op essenhout eruit komt te zien. Tussenruimte van de groeven is altijd 10 cm, de groef zelf is 4 mm breed.

Foto op essehout heeft een warme en natuurlijke uitstraling geschikt voor ieder interieur. De foto op hout kan onzichtbaar zwevend aan de muur worden gehangen, dankzij de ophangbeugel aan de achterzijde. Omdat we rechtstreeks op hout printen, kunnen er altijd minimale oneffenheden in de print voorkomen. Dit geldt ook voor de U-groeven, die leggen de houtstructuur bloot en ook hierin kunnen minimale oneffenheden en kleurverschillen voorkomen. Dit is ook de charme van het product.